Vuoden 2015 kohokohtia

Juhlaseminaari huipensi merkkivuoden

Vuonna 2015 vietettiin palvelukeskustoiminnan 10. merkkivuotta. Vuosi huipentui juhlaseminaariin teemalla Yhdessä kehittyen − rohkeasti uudistuen. Seminaarissa kerrattiin palvelukeskustoiminnan vaiheita, mutta erityisesti katsottiin, millaisia yhteisiä haasteita ja mahdollisuuksia asiakkailla ja Palkeilla on edessään.

Hyvää työtä nyt ja tästä eteenpäin

Palvelukeskustoiminnan merkkivuosi 2015 tarjosi neljällä paikkakunnalla työskenteleville palkeetlaisille harvinaisen tilaisuuden kokoontua yhteen. Koulutus- ja virkistyspäivää Vierumäen urheiluopistolla vietettiin noin 500 henkilön voimin.

Palkeet paikalla

Palvelukeskustoiminnan 10. merkkivuoden tiimoilta Palkeet kutsui asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan vierailemaan toimipaikoissaan. Ohjelmassa oli tutustumista taloon ja tekijöihin, asiakkaiden kokemuksia sekä palvelukeskustoiminnan ajankohtaisia kuulumisia. Tapahtumia isännöivät kunkin paikkakunnan palvelujohtajat.

Pohjoismaiset palvelukeskusjohtajat vierailulla

Palkeet isännöi syksyllä 2015 pohjoismaisten palvelukeskusjohtajien vuosittaista tapaamista. Tällä kertaa teemana olivat asiakaspalvelu ja asiakkuudenhoitomallit. Ruotsista, Islannista ja Norjasta saapuneet vieraat osallistuivat myös palvelukeskustoiminnan 10-vuotisjuhlaseminaariin, missä yleisö sai kuulla kehityksestä ja ratkaisuista eri maissa.

Laadukasta palvelua valtionhallinnolle

Valtion palveluntarjoajien yhteistyö tiivistyi vuoden aikana. Valtionhallinnon sisäisiä palveluja tarjoavat Senaatti, Valtori, Valtiokonttori, Haus, Hansel ja Palkeet vaihtavat parhaita käytäntöjä ja tekevät yhteistyötä esimerkiksi viestinnän, asiakkuuksienhallinnan ja asiakaspalvelun teema-alueilla. Valtion palveluntarjoajat olivat mukana Valtio-Expossa yhteisellä näyttelyalueella.

Ilo auttaa

Vuonna 2015 Palkeissa tsempattiin punaisten nenien merkeissä. Hyväntekeväisyyskirpputoreilla sekä erilaisilla huutokaupoilla Palkeiden henkilöstö keräsi kaikkiaan 1 370 euroa, joka lahjoitettiin Nenäpäiväkeräykseen.